Vår guldklimp!

Jag minns i början av graviditeten . Det var mycket frågor och funderingar som cirkulerade i mitt huvud. Jag var mest orolig för om förhållandet mellan Effe och mig skulle förändras och om det skulle kännas och vara likadant.
Svaret på den frågan vet jag nu och jag kan ärligt säga att vårt barn har fört oss samman ännu mer och våra band knyts starkare för varje dag. Det kommer dagar när tålamodet brister och det kan kännas jobbigt och tungt. Det är inte de dagarna jag vill minnas och lägga fokus på utan det är de fina och bra dagarna/ stunderna. När vi är kärleksfulla och glada. 

Effe och Vinnie gör mitt liv extra värdefullt. Jag trodde att jag hade allt jag någonsin önskade mig när jag träffade Effe men det är inte förän nu jag känner att pusselbitarna fallit på plats.. De hinder vi stöter på under livets gång kommer vi möta tillsammans och kämpa oss igenom som en familj/ man och hustru( en vacker dag) :-)

Jag älskar min familj!

0 kommentarer

Smaken är som baken? Då är min smak väldigt platt haha

God dag!

Kom precis hem från 30 min spinning. I början av passet var det så kass musik att jag var på väg att dra, men jag tog mig i kragen och stannade kvar. Som tur var! För det blev mycket bättre musik sista kvarten. Jag cyklade på utav bara f*n!! Röd som en tomat, flåsig och supernöjd efter åt! Den dagen jag leder ett spinningpass kommer jag få välja ut mina favoritlåtar, det ser jag fram emot :-) smaken är ju som baken!! Eller?

Idag har vi verkligen njutit i det fina vädret! Även Effe följde med och promenerade i morse. Vi blev kvar i Eriksberg ett par timmar. :-) satt precis utanför Café Italia, det är mitt nya favvoställe. När jag är riktigt sugen någon dag så ska jag unna mig någon av bakelserna där eller italiensk glass!! Love it!!

Effe tog även ett väldigt "fint" kort på mig när jag solade, hm vadå plattfisk? Haha

Ha en bra kväll!
Kram på er


0 kommentarer

Kvällsaktivitet!

Joggningrunda med syrran! Vi joggade upp och ner för dessa trappor tre ggr, och totalt blev det drygt 5 km! :-)

God natt

0 kommentarer