HalllllloouumiiiiDagens middag :-) sallad gjord av min man, kycklingfilé, bacon, körsbärstomater, gurka, isbergssallad, god dressing och stekt Halloumi ;-) 

0 kommentarer

Dag 22 av SoCkErUtMaNiNgEn, invägning och mätning

God dag på er! 
 
Idag har jag umgåtts med ett par vänner som har barn i samma ålder som Vinnie. Fullt ös!! 
Suddig bild!! :-( 

Jag och mor min ska ta en liten tur bort till klädkällaren idag, se om det finns något att ha :-) 
 
Jag har vägt och mätt mig idag. Blev nöjd med båda resultaten. 

Dagens vikt : 88, 8 kilo, alltså 0,8 kg på två veckor. Och midjemåttet under naveln är 109 cm och över: 97 cm minskat 1,5 cm sedan 4 oktober! Det går sakta men säkert. 
 
Kram!! 
 
 
1 kommentar

Tsunamivarning?!?!?!

God dagens! 

Jag och Vinnie har varit ute i regnet idag. Han låg så gott i vagnen sov. 


Jag däremot blev genomvåt! Helt ärligt!! Jag gick längs vägen nere vid Eriksberg, blev nerstänkt av flertalet lastbilar. Visste ni att en lastbil kan skapa en mindre tsunami av en vattenpöl?!! Jag var livrädd haha 

Idag har jag bokat in mig på body pump och spinning som förra måndagen. Träningsvärken från förra omgångengivk över typ igår, 6 dagar senare.. Sjukt ont hade jag, måste stretcha bättre denna gången. 

En sak till, åh vad jag är dålig!! Jag fuskade igår. Fattar inte vad som hände, jag bestämde mig för att proppa i mig en smaskig snickers som bara skrek mitt namn... Det sjukaste av allt var att det inte var så gott som jag förväntade mig.. Suck!! Dumma mig och dumma godis! Andra fusket under utmaningen! Nu är det drygt 3 v kvar. Och jag har ju varit väldigt ordentlig hittills men igår vet jag inte vad som hände haha .. Får väl se om vågen bekräftar fusket på onsdag när jag ska väga mig igen... 


Kram!! 
0 kommentarer