Nyårsafton

Dagen har bara börjat. Vi ska träffa Liam som fyller 2 år idag. Lite kalas med tårta och fint sällskap. Mysigt att få massa kompisar på besök på självaste nyårsafton !! 
 
Får se om vi hinner med Gp:s fyrverkerier vid hamnen lite senare. Vi har ju faktiskt otroligt bra sikt från vårt område. 
 
Vi önskar er en underbar dag, kväll och natt för de festsugna! 
Kram 
 
 
0 kommentarer

Nyårskläder

Då var det dags att Fira nyår igen! Samma eviga frågeställning Varje år.  Vad ska jag ha på mig? bekvämt före snyggt eller snyggt före bekvämt?!?! 
Tror jag går på det första alternativet. Effe har försökt få mig att inse vikten av att ha bekväma kläder på sig trots att det är fest.  Han hae lyckats nu då jag till och med överväger att skippa klackskorna. Är det jobbigt för folk omkring när man klagar på värkande fötter och kyla ? Tror i alla fall att Effe är trött på det nu hihi 
 
Idag har jag hunnit med en sväng i stan, fika och handlat strumpbyxor. Dagens bästa var morgonmys med underbara Elvira Som är 7 veckor idag. 
 
Kram Jojo 
1 kommentar

Virrpanna

Jag har gått med huvudvärk i en månad ungefär. Var först orolig att blodtrycket var högt. Det visade sig att blodtrycket är bra och huvudvärken har fortsatt. Min andra tanke är stress?!? Jag har en tendens att stressa i både jobb och privatliv nämligen. 
Sedan blev jag påmind om att jag skulle börjat med järntabletter för två veckor sedan. Började ta kapslarna först i lördags kväll då jag helt o hållet glömt av det. Konstigt nog är det bättre med huvudvärken nu. Kan det ha ett samband kanske ? 
 
Idag har vi varit ute på äventyr i snön. Vinnie protesterade när det var dags att gå in i värmen, stackarn. Det är ju superkul att vara ute och leka nu.
Senare tog jag en promenad. Var så himla skönt att få röra på sig. 
 
 
0 kommentarer