I Love Dermalogica

Det går segt med bloggandet som ni märker. Har inte riktigt haft suget att uppdatera senaste dagarna. Träningen har legat i vila och har känt mig seg och småsjuk. Nu får det banne mig gå över! 
 
Jag har iaf gjort ett väldigt bra inköp denna veckan. Beställde äntligen min älskade ansiktsrengöring från Dermalogica. Special cleansing gel. Den är så skön att tvätta ansiktet med både morgon och kväll, löddrar och man känner sig så ren efter åt :-) Den är även dryg och håller ca 6 mån. Fick med två tester, en sminkväska och en annan bag :-) Ni hittar det här nedan:
http://skincity.se/sv/product/1278/dermalogica-special-cleansing-gel
 
 
 
I helgen ska vi agera flytthjälp en stund imorgon och på söndag ska jag besöka frissan. Det ser ja fram emot. 
Kram på er <3
8 kommentarer

Planera egentid

Jag ställde klockan på 7 idag trots att det är vår lediga dag. Tycker det är gott att mjukstarta dagen framför tvn med frukost och kaffe, snart vaknar Vinnie, lilla virvelvinden och då är det ingen vila :-) 
 
Laxen ligger och steker i ugnen , tyckte det var lika bra att få lunchen färdig. Så tacksamt med mat som sköter sig sig själv ibland, och det är ju så gott med ugnstekt lax!
 
Idag ska vi ta en promenad, nu kan jag nog våga mig ut och få upp pulsen lite igen. 
 
 
Kram Jojo
7 kommentarer

mmmm frukost

Frukost är det bästa målet på hela dagen! Älskar det!
 
 
 
 
Idag blev det fiberhavregynsgröt, lite lättmjölk, lite stevia strö på gröten och ett kokt ägg, givetvis en kopp kaffe oxå. 
 
Tänkte passa på att önska er en bra dag!
Och som jag längtar efter våren nu, det känns direkt i luften när det går mot varmare grader, hoppas det håller i sig :-)
 
Hoppar träningen idag med, halsen är inte helt bra ännu tyvärr. Men snart så kan jag svettas lite. 
 
Kram Jojo
7 kommentarer