Fasen vad snygg du är!

Har precis haft ett möte med en pt på Nordic Wellnes. En väldigt skicklig man, märktes att han är erfaren. 
Jag fick en rundtur på gymet och lite pepptalk. Tror faktiskt det kan vara något för mig. Än så länge så är jag nöjd med att ha stöd av mammafitness men jag tänker att jag kan lägga in två pt-pass per månad lite längre fram. 
Han pratade bland annat om hur viktigt det är att älska sig själv, Gud vad klyschigt det låter. Det är ju faktiskt så, älskar du dig själv så älskar du din omgivning. Mår du bra så mår familjen bra! Eller bättre iallafall. 
Så första rådet från coachen var alltså: ställ dig och titta i spegeln varje morgon. Säg då: "Fasen vad snygg du är" . Jag tittade på honom och fick ut ett garv, bad om ursäkt för att jag verkade ointresserad. Jag tänker att jag skulle kunna klara den lilla utmaningen som det faktiskt innebär?
 
Dessutom pratade vi om kosten. Kosten är allra viktigast för att uppnå resultat vare sig det handlar om dina eller mina mål. 
Idag äter jag fläskfilé, rotfrukter och broccoli. En klick Philadelphia ost( som gratinerades i ugnen) blev gott. Jag är en person som älskar sås. Det har jag tyvärr fått avvänja mig vid. Numera saknar jag det inte alls.  Det handlar om vanor men också inställningen till att vilja lyckas. 
 
 
Vi hörs, 
kram Jojo
 
0 kommentarer