Kalasmånad

Julmånaden är vanligtvis en fullspäckad månad för de flesta. Jag själv har alltid vart en riktig julfanatiker. Maten, klapparna och framförallt pyntet ska va nästintill perfekt. Om inte, så är jag inte helt nöjd. Detta uppmärksammade jag än mer när jag träffade min kära Effe. Genom åren har vi format varandra och jag skulle nog kunna säga att han hjälpt mig så att jag minskat på den stress som kommer med att vilja ha den där perfekta julen.
Ofta har det slutat med magont och tårar. Över att jag inte kunnat köpa de julklappar jag skulle vilja ge bort eller över att julgranen är sne och hängig. 
Numera så är jag inte alls fokuserad på varken klappar eller ute efter det perfekta. Jag ser fram emot att barnen ska få träffa tomten , den goda maten och inte minst gemenskapen. Det känns riktigt bra att ha denna inställning till julen för jag är inte det minsta stressad. 
Det har jag faktiskt min älskade att tacka för Och givetvis har jag mognat på vägen. 
 
Lite samma tänk har jag gällande träningen och kosten. inget behöver vara eller bli perfekt. Jag gör mitt bästa och det räcker långt. 
 
Hela december är en lång kalasmånad och idag har vi vart på 1 årskalas. Så himla mysigt.
 
Här är J med sin farbror 
 
vi hörs
kram Jojo 
0 kommentarer