Lyckligaste Jojo

Senaste tiden har jag känt mig lyckligare än vanligt. Ni vet, känslor, tankar, ork och humör varierar. Jag har under många års tid varit på "flykt". Jag är en sådan person. Vill alltid ha ny utmaning och mål i livet. Det märks väl av att jag är så fokuserad på att gå ner i vikt tex.
Skillnaden som blivit nu på sistone är rätt markant. Jag har helt och hållet lagt fokus på familjen och mig själv. Det låter ju som en självklar grej som borde falla sig helt naturligt. Jag har alltid satt familjen i första rummet men inte mig själv. Det är väldigt populärt att prioritera sig själv. I dagens samhälle är Egot din bästa vän. Det är inte den trenden jag hakar på( inte medvetet i alla fall).
 
Jag har valt att lära känna mig själv och älska mig själv på riktigt. Det tror jag är och har varit lika viktigt vare sig vi pratar om 1950-talet eller dagens 2015. För mig känns det befriande genom att jag slutat lägga ner onödig energi på saker jag inte kan göra något åt. Jag har börjat umgås mer med mig själv, när jag tränar är ett sådant exempel. Jag älskar verkligen den tiden. Jag har accepterat att jag är en social varelse med stort behov av att umgås med andra men att det får vara med måtta. Eftersom jag följer en kostplan och har ett träningsupplägg på flera dagar i veckan hinner jag inte så mycket mer. Speciellt inte med småbarn/ familj. Varje vecka skall jag styra upp kosten och få gjort träningspassen. Det kräver mer tid och planering än man tror.
 
Resultatet av mina prioriteringar är:
Jag är lyckligare
Mindre stressad
Mer tillfreds med mig själv
 
 
Dessa punkter genererar att jag lägger tid på de saker som är viktiga för mig. Jag tror att det är avgörande för att jag ska lyckas med mina personliga mål gällande min hälsa.
 

Ha en fin tisdag!
Kram Jojo
 
 
 
1 kommentar
Cissi

Å vad härligt!