Pluffsen

Jag berättade om att jag minskat på julstressen och ändrat mig en hel del senaste åren. Trots det så tycker jag att det är en del att göra innan jul. Visserligen så är det många som fyller år också så det har blivit en del kalas och det är några kvar innan året är slut. Jag är fortfarande lite ur fas med träningen. Lite rädd att det skall göra ont och lite rädd att det faktiskt kommer göra ont, vilket innebär att jag inte kan fortsätta som jag vill. Dock har jag inte provat riktigt än så min feghet / rädsla är inte bekräftad. 
 
Det kanske låter konstigt men min mage blir alltid svullen när jag stressar/ har mycket att göra. Sedan har jag inte följt mitt kostschema till hundra denna veckan men ändå. Det slår aldrig fel. Jag skulle ju inte stressa inför jul?!
Så nu sitter jag med en pluffsigare mage än vanligt, det stör mig faktiskt lite. Känner mig mätt hela tiden.
 
Ikväll ska jag på julbord med jobbet, det har jag sett fram emot. Har lagt upp en strategi och det är att jag tar av det jag tycker om mest och äter mig mätt på maten i första hand. Troligtvis finns det inte så mycket plats kvar för sötsakerna. Som tur är så älskar jag sill och lax så det tänker jag börja med. 
 
 
Nu ska jag avnjuta ett mellanmål - Proteinsmoothie( proteinpulver med chokladsmak, en fryst banan och lättmjölk). 
 
Önskar er en fin torsdag
 
 
 
 
0 kommentarer