Stöttepelare

Jag får ofta höra att jag är så duktig och stark. Jag själv ryggar lite för sådana komplimanger för jag delar inte riktigt den bilden. För mig handlar det om att jag följer mina "drömmar" och tar den vägen som jag vill vandra på. Sedan om jag är stark eller inte, det brukar jag inte fundera så mycket över. Däremot vet jag att jag har dagar då jag vill ge upp och skita i allt och jag har dagar då jag känner att jag vill ännu mer.
Saken är att jag har en rad av människor i mitt liv som påverkar mig på positiva sätt. Många utav de är enorma stöttepelare. De finns där i både vått och torrt. För mig är det en sån enorm lättnad att ha dessa personer omkring mig och det gör att jag kämpar även de dagarna då det känns mindre kul.
 
När det kommer till den hälsosamma biten har jag som många andra, några personer som jag litar lite extra på och ser upp till. Det anser jag är viktigt att ha. Dessa personer ger en inspiration och kan funka som mentor/ coach.
 
För mig är Jossan en väldigt betydelsefull person. Hon gör själv en träningsresa just nu. Vi har inte samma mål med vår träning men hon har en enorm positivitet och viljekraft som tenderar att smitta av sig på mig. Det gillar jag!
 

Kram Jojo
 
 
0 kommentarer