Lördag 28 februari

Imorgon är det redan mars månad. Våren kommer snart och det betyder att en del bebisar är på gång, den ena efter den andra. Just nu har jag sju gravida tjejkompisar ( som jag vet om ) och två har nyligen fått barn. Snacka om Baby boom!!! 
 
Vecka 30 för mig nu. Så har jag några graviditetskrämpor?.. 
jag mår bra och hoppas det håller i sig. Min chef har bett mig att inte stressa och vila så att jag inte sätter igång en förtidig födsel( lite skämtsamt givetvis).  Det vill inte jag heller så jag försöker vara lugn och sansad även i de mest stressade situationer. Det är en utmaning för Mig. Annars har jag ganska lätt för att dras med i stress på jobbet och ta på mig för mycket men nu bromsar jag in några växlar. Är det någon gång jag borde tänka på mig själv så är det nu.
Dessutom är det fyradagarsvecka som gäller från och med nu. Kommer vara ledig måndagar Fram till jag går på F-ledigt. Det är underbart!! 
 
Lördagmorgonen börjar vi med frukost i lugn och ro. Effe har sovmorgon och jag och Vinnie ska mysa. Senare blir det lunch på stan. 
 
 Kram Jojo
0 kommentarer

Vecka 30

Idag har jag kommit fram till en milstolpe, nämligen vecka 30. Har sett fram emot sista tiden. En fjärdedel kvar tills vi är fyra i familjen. Känner mig pigg och energisk men känner att benen svullnar och det värker under fötterna. Måste köpa ett par ordentliga stödstrumpor nu. 
 
Jag kollar fortfarande efter vagn och vet inte hur jag ska göra. Ska jag ha en syskonvagn på längden eller bredden? Tycker det är så svårt. Fördelen med en vagn på längden är att jag kan ta bort ena delen när den inte används. 
 
Denna vagnen är mest intressant just nu 
 
Imorgon ska jag unna mig att gå och simma. Det var längsedan nu. Ska bli riktigt skönt. 
Vi hörs, kram Jojo 
0 kommentarer

Måndag

Då var det dags att ta sig till jobbet igen. Helgen har varit underbar och jag fick till och med gå på en baby shower. Älskar att vara med och överraska vänner. 
annars har jag ungåtta med pojkarna och jag och Vinnie var ute och jagade katter igår morse. Han älskar verkligen katter. Synd bara att jag är så allergisk annars hade vi kanske kunmat skaffa en egen. 
 
Lite bilder från helgen
ha en bra dag! 
Kram Jojo 
 
0 kommentarer