Det var droppen

Idag har Jag planerat att ta det så lugnt som möjligt. Skall vila på soffan medan lillkillen sover middag. Hörde att tvättmaskinen blev klar för en stund sedan, inte ens det tänker jag bry mig om på en stund. Jag har känt att denna veckan varit annorlunda. Både graviditeten/ kroppen och humöret tyvärr. Har varit en känslomässig berg och dalbana. Och ilskan och gråten kommer oväntat.
Kan peka på två saker som rört till det för mig. För mycket socker i form av semlor( notera pluralet) har alltså fått i mig två semlor, tårta igår och godis. På tok för onyttigt med tanke på att jag vet att jag mår skit, inget bra för bensen och dessutom går jag upp onödigt många kilon. 
Så är sanningen och det känns skönt att prata om det Och vara öppen. För jag vet att jag inte är ensam Om att känna så. Jag vet att det kan verka ytligt med att jag inte vill gå upp för mycket i vikt men för min del handlar det inte om utseendet. Jag vill göra om och göra rätt denna gången helt enkelt. 
 
Det andra är för lite sömn. Sena kvällar, tidiga mornar och långa dagar. Ni kan räkna ut själva vad resultatet av det blir. 
 
Det viktiga är i alla fall att jag stannar upp och tänker / känner efter. Det känns inte helt hundra ibland och det är jag van vid men jag själv kan ändra på saker som påverkar mitt humör och mående negativt. Eller hur ?? 
 
Droppen som fick bägaren att rinna över, det var igår. 
Effe jobbade och jag och Vinnie var ute på vift hos vänner. Hade tänkt mig att vi skulle bli hämtade av Effe när han slutat kl 23. Problemet var bara att hans skruttiga mobil inte hade batteri så kunde inte meddela att vi ville åka hem tillsammans. Våra mobiler har tre år på nacken och strular från ena stunden till den andra. Sjukt jobbigt när den helt plötsligt dör och är fulladdad ?!?!
Effe kom hem som vanligt efter jobbet och hittade en tom lägenhet. Tänka sig att han han blev orolig. Och jag på andra sidan stan var irriterad och ängslig. Ville ju hem och sova och Vinnie med. Kände att det till slut blev lite sent att ta vagnen.
Nåväl, han lyckades i alla fall få lite ström till mobilen och kunde ringa. Det löste sig så klart.
 
Men jag känner att det är dags att byta ut mobilerna nu. Känns inte så säkert att ha en mobil man inte kan lita på. 
 
Är inne på Ipohne 6, den guldiga. 
 
Får se vilken det blir men en ny mobil blir det!! 
Vad tycker ni om IPhone 6 ? 
 
Kram Jojo 
0 kommentarer

Mmmm fredag!

Mmm fredag !! Har med mig god mat till lunch och vi får även tårta på jobbet idag. Perfekt att börja helgen i denna goda anda. Det är något visst med svenskar och fika. Det lyfter liksom stämningen på jobbet. Mycket trevligt om ni frågar mig !! 
Har haft hyresvärden på besök sedan 7 i morse, han har fixat o trixat lite hemma. Hoppas på att få en ny toalettstol bland annat. 
 
Min mat idag ,syns inte men det är baconlindad kycklingfile med paprika chili créme fraiche.. gott !!
Såg någonstans att man ska passa sig för att lägga ut en selfie och kolla bakgrund först. Här är det bara en tallrik och diskbänk  men det tänkte inte jag på när jag tog bilden. Hehe
 
Ha en bra dag! 
Kram Jojo
0 kommentarer

Vadkramper o stödstrumpor

Nu har jag lagt mig gott i soffan. Har dragit på mig stödstrumpor och känner mig så snygg! Eller inte?! Har haft på känn att jag samlar på mig vätska, särskilt i vänster fot. Ömmar lite och skon är trång. Det är dags för stödstrumpor nu helt enkelt. Dessa strumporna köpte jag när jag var höggravid med Vinnie. Var en aning större då så misstänker att dessa är lite för luftiga nu. Får nog inhandla ett par i mindre storlek. Vill att de ska sitta åt ordentligt. 
Och dessa vadkramper Som jag konstant försöker motverka. Är typ livrädd när jag känner att det är på väg. Har hittat mitt sätt att stoppa en kramp. Jag ställer mig upp så benet blir helt rakt eller så vänder jag foten uppåt, sträcker alltså hela benet och lyfter foten så att tårna pekar mot framsidan av benet. Kanske inte är en begriplig förklaring för er ? 
 
Vi hörs, kram Jojo 
0 kommentarer