Babynest

Lördag morgon. Blev väckt av Vinnie som tände i taket 7.15 och ville umgås. Vi låg kvar och myste en halvtimma och sedan fick han nog. Nu var det dags att börja denna dag. Vi ska ut och leka om en stund. Blev helt chockad när jag såg all snö utanför! Så himlans roligt!!! 
 
Är inne på bebisshopping igen. Trots att vi har allt vi behöver till bebisen så finns det alltid mer saker att köpa. Nu är jag inne på Babynest. Har kollat på olika varianter. Många syr egna babynest. När jag tittar på hur andra gjort verkar det inte så svårt. Då kan man ju välja eget tyg också. Synd bara att jag inte har en symaskin. Har några månader kvar att kolla runt och kanske besämmer mig för att göra ett eget, vem vet ? 
Vart köpte ni ert babynest? någon som har tips? Jag var inne på denna bloggen, där finns tips på hur man kan göra sitt eget babynest. 
http://idasmirakel.vimedbarn.se/sy-ditt-eget-babynest/
 
De första månaderna sov Vinnie för det mesta i liggdelen till barnvagnen. Där var det varmt och gott, och trångt dessutom. Det fungerade som vårt babynest förra gången. Sedan älskade han verkligen babysittern. 
 
Här ligger han och vinkar, ser nästan ut som han har ögonskugga :-)
Ha en underbar vinterdag. Kram Jojo
0 kommentarer