Grottan

Jordan är 12 dagar idag. Vi myser, han sover mycket bättre nu. Så skönt, både för honom och mig. 
Jag blir mer förälskad för varje dag som går. Han är vår andra son, vilken fantastisk gåva vi fått. Två underbara barn. 
 
Idag ska jag och Jordan ta oss ut ur "grottan" en liten stund. Hälsa på en vän som bjuder på middag. Känns väldigt skönt att få komma ut en sväng. Annars så består dagarna av ett lugnt tempo, precis som det ska vara. Vi har besök av familj och vänner och tar dagarna som de kommer. 
 
 
 
Som ni ser så har även storebror börjat med napp nu. Hihi .. 
Jordans min på bilden, då var han hungrig. Då pratar han med hela kroppen. 
 
Kram Jojo
0 kommentarer

Sova i famnen-bebis

åh Gud det känns som jag blivit överkörd, helt mör och Tung i huvudet. Jag har precis fått sova två timmar ostört, med öronproppar. Himla skönt! Men på något sätt så blir jag tröttare av att kropp och själ får slsppna av, utan en bebis i närheten. Jordan vägrar sova ensam mer än kortare stunder. Vi har fått till en liten rutin: amma, rapa, vagga lite och då sover Jordan som bäst. När han är kvar i famnen. Om jag lägger honom i baby nestet eller spjälsängen så dröjer det inte länge innan han vaknar igen och då får vi börja om samma procedur igen. Det gör att han sover på mig på natten, jag blir galen Om jag inte får sömn snart. Då menar jag sömn i form av ett ett par timmar här och där.
 
Jordan blev en vecka stor igår! Tiden går fort det Ska jag ha i åtanke. Min plan är att försöka njuta så mycket som möjligt av vår tid under föräldrarledigheten. Inte flänga omkring som en tok, som jag annars gör. jag vill köra på i ett lugnt tempo, ta dagarna som de kommer och bara vara. 
 
Igår var vi en sväng på lekplatsen. Effe sprang efter vinnie och jag blev fast på en bänk för att amma. Var skönt att komma ut i friska luften. 
 
ha en bra dag
kram Jojo
0 kommentarer

Jordan

vår pojk Jordan bestämde sig för att komma 18 maj kl 05.12. En krabat på 4 kg och 51 cm lång. 
Allt har gått bra. Vi håller på att lära känna varandra för fullt. snart en vecka av minimalt med sömn har passerat fort, vi kämpar på med amning och Jordan äter nästintill hela sin vakna tid. Min ända kommer få trycksår snart av allt sittande, hihi. 
 
Det börjar sjunka in att jag nu är tvåbarnsmamma. Vinnie har oxå börjat förstå att lillebror är här för att stanna. Även om han är svartsjuk så vill han samtidigt ta hand om och hjälpa till med att hämta snuttefiltar och assistera vid blöjbyten. Det är stundtals kämpigt för Vinnie med det är också så himla mysigt. 
 
mitt lilla killgäng
 
 
Sover som bäst när han ligger nära. 
 
Vi hörs, snart kallar maten för lilleman. 
Kram Jojo
0 kommentarer