Gravidhormoner

Här sitter jag, med datorn i knäet. Precis ätit mackor och druckit te. 
 
Haft min faster på besök under kvällen. Vi fixar och donar här hemma och hon vill gärna hjälpa till. Äntligen har vi fått hem vårt nya köksbord, tog "bara" två månader. Kan säga att jag haft många långa samtal med försäljare på Trademax. Alla har gett olika besked om varför leveransen var så pass försenad. Sista samtalet gjorde mig så förtvivlad att mina gravidhormoner inte orkade mer, jag brast ut i tårar då jag blev klickad när det äntligen var min tur att komma fram i telefonkö. En sådan "liten" sak fick bägaren att rinna över. Jag skrev ett argt mail och hotade med att kontakta konsumentverket då jag kände mig kränkt som kund och undrade över mina varor som jag blivit lovad för 8 veckor sedan!!!
Dagen efter var det en försäljare som ringde upp och några dagar senare hade vi bordet hemma. Gjorde nog susen det där mailet.
Då återstod bara en liten detalj, ena stolsbenet är rispat ?!? Så nu måste jag reklamera också.. Skall ringa upp och fråga om de kör någon speciell mobbning mot höggravida kvinnor. Det är så det känns just nu. Fy så tröttsamt!
 
Ingen bebis har kommit än och det verkar vara lugnt i magen än så länge. Snacka om att man blir bortskämd när första förlossningen blir av 4 dagar innan beräknat datum. Nu har jag ( och många andra i vår närhet) liksom ställt in sig på en tidig ankomst även denna gången. Eller åtminstone omkring beräknat datum. Min gravidapp har hela tiden sagt 16 maj liksom min barnmorska från början. Men sedan blev jag flyttad på rutinultraljudet och imorgon är kanske den stora dagen här, 12 maj!!!  Oerhört spännande, nu vill jag att det ska sätta igång( och just dessa ord kommer jag ångra när smärtan sätter in). Tur att det är en smärta som går över. 
 
Min faster och jag var uppe på Ramberget och tog lite kort. Kan ju vara skoj att ha lite andra bilder än de som jag själv tagit i spegeln. 
 
 
 
 
God natt
0 kommentarer