Bästa shoten

Förkylningen har gått runt här i hemmet. Verkar som om det bara är jag kvar att åka på den. Dessa tider brukar jag ofta kurera på förhand. Ingefära och citron är det mesta botemedlet mot en kraftig förkylning, tycker jag. V fick provsmaka idag och han var inte så hemskt negativ, trots att det smakar rätt starkt. 
 
Strax ska jag iväg och äta sushi med en vän och ikväll ska jag ner till källaren och leta fram julpyntet. Har övervägt noga i år och kommer skippa granen. J är både högt och lågt numera och jag granen kommer nog ligga på golvet tillsut som den gjorde när Vinnie var mindre då jag envisades med att ha gran. Det är så mysigt men orkar inte plocka pynt och barr hela tiden. Jag har nog blivit lite bekväm och förebyggande med åren, Hihi. 
 
Ingen träning idag heller, det har vart lite dåligt med det denna veckan. Småbarnslivet har kommit emellan om jag uttrycker det så. Haft en bebis som vart mycket ledsen på nätterna,. Han har fått sin första tand och en förkylning på det. Livet är hårt ibland för dem små liven. Hoppas på att det är på bättringsvägen nu. 
 
Önskar er en skön fredag. 
 
1 kommentar
Embla Sofia - Blivande mamma

Hoppas du slipper bli sjuk!

Svar: tack :-)
Jojo