Mammabubblan

Att vara ledig och hemma med barn innebär för mig att leva i en sorts bubbla. Det är en trygghets-zon och mina dagar går i ett. 
Jag tycker det är skönt att bryta trygghetsbubblan ibland och det har jag gjort idag. Jag har ju inte haft chans att berätta men kom med på ledarskapsutbildningen som jag var på uttagning för. Det är väldigt kul och jag lär mig mycket om mig själv. Får se vart detta tar mig. Känns bra! lyxigt att bli bjuden på lunch och kaffe varje kvart (typ). 
 
Har planerat om min träning till imorgon då jag fick sjukt lite sömn i natt. Har ingen energi till det idag. Det som jag försöker tänka och alltid ha med mig är att inte äta massa onyttigt utan hålla kosten bra ( för det mesta). Har hållt på med mitt nyttigare liv ca 9 veckor och vanan har börjat rotas in nu. Jag äter allt som oftast inte bulle trots att det bjuds, blir inte mätt på det och får ingen energi. Idag hade jag med mig keso tex. Funkar jättebra trots att andra äter bulle. För mig handlar det väldigt ofta om att sitta ner tillsammans och dricka, äta och vara social. Men det spelar faktiskt ingen roll vad jag äter och övriga äter. Det har jag kommit fram till. 
 
I morse innan jag gick hemifrån fick jag och Vinnie mysa kring frukostbordet. 
 
0 kommentarer