Min prestation

God morgon i vinterkylan!
 
Jag blir så sugen på att vistas utomhus när det är vinter, helst när det är snö men även när det bara frostigt och kallt. Det var planen idag men V är förkyld och hävdar bestämt att han behöver stanna hemma och vila idag. 
 
Jag berättade lite kort om att jag fått tillbaka energi och ork. Känner att jag orkar med tvåbarnsliv och träningen känns inte som ett jobbigt projekt. Jag tror det beror på minst tre saker. 
 
1. Jag äter bra, energirik kost som gör mig mätt. Dricker mest vatten till alla måltider. Utom frukost för då måste jag ha kaffe med mjölk. 
2. Jag har en bra andra hälft som ger mig utrymme att lägga tid på planering av kost samt komma iväg till träningspass, Tiden blir alltså avgörande för mig. Jag behöver inte känna mig stressad och tänka på barnen när jag är och tränar för jag får stöd hemifrån. 
3. Jag har börjat äta D-vitamin. Helt ärligt. Jag har aldrig litat på vitaminer i tablettform men har sedan 2 månader tillbaka börjat äta D-vitamin. Känner stor skillnad tror verkligen på att jag blir piggare av det. 
 
Idag fick jag och J äta frukost utan storebror. Storebror var inte hungrig på grund av förkylning och vill bara dricka te. Så lillgammal han blivit min stora pojk. 
 
Den här solstrålen gjorde mig sällskap till gröten idag
 
För det mesta äter jag fiberhavregryn med olika "smak" idag blev det frysta hallon/blåbär psylliumfrön och två kokta ägg till det. 
 
Ha en bra måndag!
Kram Jojo
1 kommentar
CIssi

är helt fascinerad över vilken skillnad det gör när man faktiskt äter regelbundet och bra mat för energin! Tog bara 30 år för mig att upptäcka ;)

Svar: haha, känner igen mig. Bättre sent än aldrig,
Jojo