Planera för att lyckas!!

Söndagen inledde jag med en kopp kaffe och ett långt telefonsamtal med en vän. V har sovit över hos sina morfärldrar och J bestämde sig för att sova ut riktigt ordentligt idag. Det betyder att både jag och Effe fått vila. För mig är det guld värt med god nattsömn just nu. Det behövs för att jag ska orka vara pigg och alert om dagarna och det är nödvändigt för återhämtning efter träningpassen. 
 
Så vad gör jag denna söndag?... 
Jag ska sätta mig och lägga upp min kost för nästa vecka. För mig är det avgörande med en planerad kost för att jag ska få resultat och det minskar även tillgängligheten för mindre bra matval. 
Denna veckan kommer jag lägga in mycket kycklingfile, lax , potatis, kanske fullkorns cous cous och broccoli på schemat. Göra matlådor och frysa ner det som går, så är det bara att ta fram när det är dags att äta. Blir väldigt enkelt och smidigt. 
 
Jag berättade om att vi tog julkort på barnen igår och här är en utav bilderna. J är yngst och de sitter i ordning, yngst till äldst. 
 
Snart är julen här igen, som jag längtat!
Ha en fin söndag. Kram Jojo
 
 
1 kommentar
Cissi

men vilken söt bild! Ska också förbereda och planera veckans mat idag. Kommer bli ett måste nu när alla tjejerna ska vara hemma i veckan

Svar: Ja det är A och O om man vill nå ett mål. Lycka till och ha en bra vecka!
Jojo