Midsommarhelgen

Hoppas ni haft en härlig midsommar. Det har vi haft. Är gräsänka denna helgen så det är full rulle ihop med barnen. Vi har firat midsommar och det gjorde vi på Gunnebo slott. Ätit, dansat, skrattat. Haft det mysigt helt enkelt. 
 
Har haft en period, typ en vecka då det varit rätt tråkigt att vara på diet. Så typiskt när semesterperioden kommer. Den förknippar jag med grillning och sötsaker i stora lass. 
Dessa vanor är svåra att bli av med. Jag jobbar i alla fall för fullt. Min coach hotade med att säga upp sig för att jag brutit kostplanen så många gånger i följd sista tiden. 
Men nu är jag på banan igen och har hittat tillbaka till mitt varför. Varför vill jag detta så mycket ?!! 
 
För att jag mår så bra av inte äta skitmat. Jag känner mig snygg och lätt i kroppen. Kvittot på bra mat helt enkelt. 
 
Så nu tar jag mig en kopp kaffe i lugn ro medan den yngsta av huliganerna sover. 
Ha en fin dag! 
 
1 kommentar

8 veckor

God dag!!
 
mitten på juni och vårt bröllop närmar sig med stormsteg. 
Idag har vi varit på tårtprovning. Failade rejält då jag inte kunde låta bli att äta upp ett utav de fantastiska bakverken. Mums! så idag åt jag chokladmousse-bakelse till frukost. Mådde dock illa efteråt! 
Men ett avsteg som sådant stoppar inte mig från att fortsätta.
Vill inte hamna i en ond cirkel och gå tillbaka till gamla vanor. Då kommer kilona snabbt ticka uppåt igen. Däremot så har motivationen varit lägre sista tiden. Jag har lärt mig acceptera att det är så. Det går upp och ner. Det gäller att inte strunta i allt bara för man har en dag då det känns tyngre. 
 
Här kommer lite före och efter 
18 april till 11 juni. 
 
 
 
0 kommentarer