Minus och minus

Jag har kommit till en punkt i livet då jag känner att jag kan stänga av när folk ska lägga sig i det ena och det andra. Jag är så säker på att det jag gör är bra för mig så jag behöver ingen annans åsikt. Jag har insett att det har varit det största problemet för mig, att jag alltid velat vara folk till lags. Det har gjort att jag bortpioriterat mig själv många gånger om. Jag har kommit fram till att skinn på näsan och en bra självkänsla inte är samma sak. Skinn på näsan har jag alltid haft men det har bara synts utåt. Självkänslan har jag jobbat med hela livet och kommer att göra det resten av livet. Nu är jag en bra bit påväg. 
 
Med detta vill jag säga. Jag är så säker på vad jag vill och vart jag vill komma. Till att börja med så är jag så säker på valet av metod för min viktminskning. Jag blev värvad till något som heter coachfit. Började mitt nya kostupplägg 18 april och har haft en rejäl utrensning av gifter och socker. Kan säga att humöret varit som en bergochdalbana ibland. Så det har inte varit en dans på rosor. Ändå är jag så himla nöjd. Jag är mätt och jag känner att jag äter bra, naturlig mat. Inga halvfabrikat, inga sötade drycker och framför allt: INGET SOCKER! 
 
Resultatet hittills: 
 
Minus 12 kg och 14, 5 cm i midjan. Ni behöver inte fråga mig om jag är stolt! Det bästa med detta upplägg är att jag har en coach att vända mig till. Både för hjälp men också när motivationen dalar. 
 
Det är aldrig försent att börja... 
 
 
 
 
0 kommentarer

Utmaningar

Så här dags på dagen känner jag mig ofta trött. Hade behövt sova middag känner jag. Det går inte för sig idag för jag behöver ordna med lite annat. 
 
Denna veckan har jag vågat utmana mig själv träningsmässigt och det känns bra. Imorgon ska jag för första gången prova på military fitness. Jag Ser en dominant man framför mig som pushar på till hundra. Lite nervöst men kul samtidigt. 
 
Jag tror på utmaningar och det är precis vad jag behöver just nu. Kroppen behöver lite mer än power Walk och gruppträning För att det känns som kroppen vant sig vid den typen av träning. Nu är det dags! 
 
I morse var jag på gymet, uppe med tuppen kl 6. Det sved  Att lämna min varma goa säng, med Jordan som låg och sussade gott bredvid mig. Så är det! Det är obekvämt ibland helt enkelt! 
 
Dessa träningsbyxor har jag precis börjat använda igen för nu passar även dem !! Så härligt!
Ha en fin helg! 
 
0 kommentarer

Äntligen

Morgontimmarna går så fort, redan lunchtid. Jag brukar förbereda mat på förmiddagen så att jag har allt färdigt resten av dagen. Orkar inte stå flera gånger om dagen vid spisen. Eftersom mitt nyttiga liv kräver planering så gör jag självklart flera måltider på en gång. Idag står torsk på menyn, i folie. Mycket gott måste jag säga, 1 tsk smör i varje i varje portion, lök och kryddor. 
 
Äntligen kan jag så smått börja använda min garderob igen. Nu har jag nog bara ett mammaplagg kvar, en svart t-shirt som jag tycker funkar även om den är lite stor numera. Provade ett par jeans som jag brukade använda en hel del förra året och min älskade vita kappa. Nu kan jag knäppa dem båda, åtminstone översta knappen på kappan.  Det är en helt otrolig känsla, vilken motivation!! Det sitter kvar en hårsnodd från förr för jag hade det ett tag när jeansen satt för trångt. Den behövs inte längre! 
 
Jag är så glad och stolt!
 
 
 
 
Ha en fin dag, strax ska vi bege oss ut i det fina vädret. 
Kram Jojo
0 kommentarer