Min resa fortsätter........

Jakten på den perfekta kroppen, det fantastiska utseendet och den perfekta personligheten. Så skönt att jag släppt taget om dessa tre. Jag duger gott och väl som jag är. Det tog mig bara 30 år att förstå det.
 
Min resa hittills, nu pratar jag viktnedgång efter sista graviditeten. Har varit så låg som den kan bli. Motivationen har varit låg eller lägre än lägst. Varför ? För att jag haft fokus på helt fel saker som tagit mig längre bort från målet.
 
Och fy ... vad gott det är att äta gottesaker. Jag erkänner. I love it.
 
Nu har jag hittat den där balansen som jag aldrig trodde jag skulle hitta. Det känns motiverande att äta en måltid som kanske är mindre god men mer näringsrik. Det känns motiverande att dricka vatten istället för annat. Det känns motiverande gå ner i vikt och vara mätt hela tiden.
 
Jag gör det för mig och ingen annan.
 
Här är jag för ca 7 år sedan. På semester i Kroatien. Gott gäng som festade i 10 dagar. Livet var en fest. Hit vill jag komma igen. Men bara kroppsligt, inte själsligt. Idag är jag en så mycket starkare individ. Här och nu vill jag vara, fast några kilo lättare. Inte för att vara snygg, för att fortsätta vara starka Johanna i många år till.
 
Bloggen har hjälpt mig med både inspiration från er men det har också hjälpt mig när jag kan vägleda er. Jag hoppas på att jag orkar blogga då och då för det är så skönt med tid för reflektion. Hela denna process är trots allt dagligt jobb med det mentala. Jag jobbar konstant, det vill jag lova.
 
 
0 kommentarer