Nöjd tjej

Mina smaklökar har fått sig en rejäl upplevelse flera gånger om idag. Då jag till största del äter minimalt med salt och endast både salt och sockerfria kryddor så smakar "vanlig" mat supermycket. 
Idag har vi premiärgrillat, utanför oss. Helt underbart för jag har "fri dag" i matväg. Vilket menas med inga restriktioner alls. Men självklart är sunt förnuft A och O. 
 
Då frukosten la sig som en bomb i magen så har jag försökt värna om magen resten av dagen. Visst har det blivit en hel del gott ändå. Grillning liksom! Så gott. Men absolut inget små-ätande. Vill inte ha det i mitt liv, alls längre. Mår pyton när blodsockret åker som en berg och dalbana och tröttheten som kommer med oregelbunden kost eller äta hela tiden typ, ska vi inte snacka om. 
 
Ett härligt, sjukt jobbigt cirkelpass hann jag även med i morses. Träning på lördagar är faktiskt det bästa jag vet. Nöjd tjej påväg hem från gymet. 
 
 
 
Så nu njuter jag av lite lugn innan läggdags. Tänkte att jag skulle tömma det sista ur vinboxen, blev visst rätt så mycket i glaset, hihi. 
 
0 kommentarer