Mina nyårslöften

Då kommer vi till nyårslöften..hur blev det nu då?... jag har ju tänkt på detta ett tag nämligen.
 
* kämpa på med vikten
* Stressa mindre -min almanacka behöver "tomma dagar". Det är superkul att ha fullspäckat med att träffa vänner och gå på olika tillställningar, men ibland behöver jag bara vara, gå i pyjamas och sörpla på kaffe hela dagen
* Bli bättre på att tala om för framför allt Effe hur mycket jag uppskattar honom och vilken bra sambo han är. Det kan handla om det vardagliga, till exempel när han sitter redo med middagen när jag kommer hem från jobbet.
Det blir lätt att man tar varandra förgivet och förväntar sig att saker ska vara på ett visst sätt. Jag vill att folk i min omgivning ska veta att de är grymma på det som just de personerna gör.
 
Jag anser att mina löften ger goda resultat om jag lyckas hålla mig till dem. Jag blir gladare, piggare och orkar mer. Vara mamma, sambo, dotter, syster, vän, kollega... :-)
 
 
 
Årsresumen fortsätter , det är bilder på Vinnie.. Ni har ju redan sett så många bilder av mig tränandes och svettandes hehe så de bilderna skippar jag.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Av alla bilder jag och folk omkring mig har tagit så är det svårt att välja :-) skulle vilja visa allt ju! (nästan) hehe
 
Den här bilden älskar jag, så himla mysig <3 Vinnie var inte mer än 5 veckor då.. så liten <3
 
Gäsp, gäsp, gäsp så svårt att hålla sig vaken :-)................
 
........Så vi sover lite till hihi :-) (på nyår förra året) Vinnie var då 7 veckor. Han fick även en liten vän som heter Liam som föddes samma dag.
 
<3 <3 <3 här ligger jag och lättar på mina gaser hehe
 
 
Gott nytt år på er allihop!
1 kommentar