Årets första

Nja, får nog ändå säga att jag slappat till mig lite. Skyller på lite sömn och brist på tid. Lusten till träningen finns fortfarande kvar. Fick gjort ett pass och några promenader förra veckan. Denna veckan är det noll tränng hittills. Idag ska jag iallafall få gjort ett pass tänkte jag. 
 
Mitt sötsug varierar men jag har inte fallit in i december-träsket eller pepparkaksträsket. Snaskandet har alltså inte inte börjat än(för min del). Har däremot ätit godis osv men det är vid ett tillfälle och sedan får det vara bra. Annars drar det på och en pepparkaka hit och en godisbit dit. Resultatet av det blir bara att jag mår skit. Tur att jag äntligen lärt mig något om mig själv och följer det jag mår bäst av. Klapp på axeln till mig för det. 
 
Har fått gjort årets första julskinka. Den höll i några dagar. Har levt på det senaste dagarna. Har inte känt för att laga mat fastän jag borde. Det går i perioder det där. När jag blir så där inspirationslös så ser jag till att ha kokta ägg i kylen, keso och tonfisk ( eller en julskinka) hemma. Då löser sig det mesta. Så försöker jag att inte gå hungrig för det är då min hjärna börjar ropa efter onyttigt. 
 
 
Vi hörs 
Kram Jojo

 
 
0 kommentarer