Det är fredag!

Stormen måste påverkat mitt omdöme eller så är det min ryggvärk som gör mig ofokuserad. Först och främst, respekt till alla människor som dagligen går och har ont någonstans. Snacka om att det påverkar humöret negativt. Inte för att jag är sur eller grinig hela tiden men tålamodet är inte det bästa. Jag har lyckats dra på mig en parkeringsbot och trodde jag hade tappat en summa pengar, men som tur var så har jag inte det. Snacka om att torka svettprickar på pannan. 
 
Fått tips och inspiration om hur jag kan börja komma till bukt med mina ryggproblem. Massage och kiropraktor ligger högst upp på listan. Måste erkänna att det känns jobbigt att inte ha kunnat träna, fick igång ett så himla bra flow nämligen. Sånt är livet, ingen idé att gå och köra slut på sig själv ännu mer. Bättre att börja ta hand om ryggen på riktigt. Troligtvis är det träningen som utlöst ryggvärken. Det jag lägger fokus på nu är kosten. Tills det känns ok med ryggen igen. Förhoppningsvis kan jag göra vissa övningar snart igen. 
 
Så fokus ----> Kost. Det är ju fredag idag. Det blir fredagsmys med mat ur kostplanen. Haft besök idag som gett mig nytt tankefokus. Fredagsmyset, vad innebär det egentligen? Idag ska jag alltså äta mat som hör till kostplanen, för det är ju det som det hela handlar om. Det sociala, egentligen inte vad vi äter. Den maten är ju också god och gör bra för min kropp. Det måste inte vara godis eller chips. 
 
Med det sätter jag punkt för idag och önskar er en fin fredagkväll. 
 
Här har vi dagens inspirationskälla med J i sitt knä. 
 
 
Kram Jojo
0 kommentarer