Det var droppen

Idag har Jag planerat att ta det så lugnt som möjligt. Skall vila på soffan medan lillkillen sover middag. Hörde att tvättmaskinen blev klar för en stund sedan, inte ens det tänker jag bry mig om på en stund. Jag har känt att denna veckan varit annorlunda. Både graviditeten/ kroppen och humöret tyvärr. Har varit en känslomässig berg och dalbana. Och ilskan och gråten kommer oväntat.
Kan peka på två saker som rört till det för mig. För mycket socker i form av semlor( notera pluralet) har alltså fått i mig två semlor, tårta igår och godis. På tok för onyttigt med tanke på att jag vet att jag mår skit, inget bra för bensen och dessutom går jag upp onödigt många kilon. 
Så är sanningen och det känns skönt att prata om det Och vara öppen. För jag vet att jag inte är ensam Om att känna så. Jag vet att det kan verka ytligt med att jag inte vill gå upp för mycket i vikt men för min del handlar det inte om utseendet. Jag vill göra om och göra rätt denna gången helt enkelt. 
 
Det andra är för lite sömn. Sena kvällar, tidiga mornar och långa dagar. Ni kan räkna ut själva vad resultatet av det blir. 
 
Det viktiga är i alla fall att jag stannar upp och tänker / känner efter. Det känns inte helt hundra ibland och det är jag van vid men jag själv kan ändra på saker som påverkar mitt humör och mående negativt. Eller hur ?? 
 
Droppen som fick bägaren att rinna över, det var igår. 
Effe jobbade och jag och Vinnie var ute på vift hos vänner. Hade tänkt mig att vi skulle bli hämtade av Effe när han slutat kl 23. Problemet var bara att hans skruttiga mobil inte hade batteri så kunde inte meddela att vi ville åka hem tillsammans. Våra mobiler har tre år på nacken och strular från ena stunden till den andra. Sjukt jobbigt när den helt plötsligt dör och är fulladdad ?!?!
Effe kom hem som vanligt efter jobbet och hittade en tom lägenhet. Tänka sig att han han blev orolig. Och jag på andra sidan stan var irriterad och ängslig. Ville ju hem och sova och Vinnie med. Kände att det till slut blev lite sent att ta vagnen.
Nåväl, han lyckades i alla fall få lite ström till mobilen och kunde ringa. Det löste sig så klart.
 
Men jag känner att det är dags att byta ut mobilerna nu. Känns inte så säkert att ha en mobil man inte kan lita på. 
 
Är inne på Ipohne 6, den guldiga. 
 
Får se vilken det blir men en ny mobil blir det!! 
Vad tycker ni om IPhone 6 ? 
 
Kram Jojo 
0 kommentarer