Jag hatar - älskar -hatar- älskar ?!?!

Min första lediga måndag idag av 9 måndagar innan Jag går på den långa ledigheten. Har inte precis varit ledig. Byter blöja ca 1 gång i timmen( igår var det oftare än så, då gick d typ 2 min mellan bytena emellanåt) Vi har duschat några gånger också. Försöker få honom att äta, går så där. 
Lilleman är till min stora förvåning ganska pigg och glad men ont magen tycker vi inte om. Det kommer och går. 
 
( Ber om ursäkt att bilden hamnar på sidan )
 
 
Fy attans vad jag har varit sötsugen idag. Mer än någonsin under denna graviditet. Kan bero på att vi hade en Marabou-lakrits i kylen sedan igår. Notera att vi HADE en sådan.
Så vart har nu denna chokladkaka tagit vägen ? självklart ligger hälften av detta goda , underbara, äckliga, vidriga, onyttiga i min mage. Den andra hälften slängde jag ?! Det gjorde jag bannemig.
 
 
Jag har kommit fram till att jag både älskar och hatar socker. Den enorma tillfredställelse det ger när man längtar så himla mycket och det bara smälter i munnen. I efterhand bara hatar jag att det styr mina tankar så fruktansvärt mycket. Eller är det så att jag tillåter mig att följa tanken om att jag vill ha socker och det blir mer av en fixering ? Det ni, vet jag inte svaret på själv men tror att andra svaret på min fråga stämmer mest överens med det som är sant. 
 
Har bestämt mig för att inte köpa hem mer sötsaker och jag sätter härmed förbud att baka. Det brukar fungera bra när jag inte har det hemma. Då blir det inte lika ofta. Så nu blir det inga mer bloggbilder på tårtor eller kladdkakor på ett tag. 
 
Vi hörs, kram Jojo
0 kommentarer