Sova i famnen-bebis

åh Gud det känns som jag blivit överkörd, helt mör och Tung i huvudet. Jag har precis fått sova två timmar ostört, med öronproppar. Himla skönt! Men på något sätt så blir jag tröttare av att kropp och själ får slsppna av, utan en bebis i närheten. Jordan vägrar sova ensam mer än kortare stunder. Vi har fått till en liten rutin: amma, rapa, vagga lite och då sover Jordan som bäst. När han är kvar i famnen. Om jag lägger honom i baby nestet eller spjälsängen så dröjer det inte länge innan han vaknar igen och då får vi börja om samma procedur igen. Det gör att han sover på mig på natten, jag blir galen Om jag inte får sömn snart. Då menar jag sömn i form av ett ett par timmar här och där.
 
Jordan blev en vecka stor igår! Tiden går fort det Ska jag ha i åtanke. Min plan är att försöka njuta så mycket som möjligt av vår tid under föräldrarledigheten. Inte flänga omkring som en tok, som jag annars gör. jag vill köra på i ett lugnt tempo, ta dagarna som de kommer och bara vara. 
 
Igår var vi en sväng på lekplatsen. Effe sprang efter vinnie och jag blev fast på en bänk för att amma. Var skönt att komma ut i friska luften. 
 
ha en bra dag
kram Jojo
0 kommentarer