Vad som motiverar

Jag har tidigare nämnt att min målbild har ändrats under de senaste åren. Vad jag strävade efter då är inte samma som nu. Med två graviditeter i bagaget och övervikt på det, främst vid den första så har jag ont på en del ställen. Vänster knä är inte helt ok och min ländrygg gör ont till och från. Dessa smärtor kan bero på övervikt och belastning, vilket jag hoppas på att de gör. Kanske blir det bättre om jag går ner i vikt och får en starkare kropp. 
 
Ni förstår säkert att motivationsfaktor nr 1 är att bli av med ovanstående smärtor. Alltså är en god fysik och hälsan i fokus. Dessutom så är jag mer fokuserad på att mina kläder skall passa istället för vad vågen skall visa. Jag har kläder som jag älskar och vill kunna bära igen. Känns lika surt varje gång jag ser de damma i garderoben. 
 
Jag ser oerhört sur ut idag. Har ont i ländryggen och känner mig som ett vandrande S eller ostbåge. Det kan räcka med att jag byter säng en natt eller somnat på soffan så är det kört. Ryggen accepterar inte det. Det enda som hjälper brukar vara fysisk akitivitet så jag får se om jag orkar mig ut lite senare. Känns inte bra idag. 
 
Denna vita kappan är en utav mina favoriter. Älskat den sedan första stund och gör det fortfarande. Än kan jag inte knäppa den men det är målet. 
 
Ha en fin dag, jag ska göra det bästa utav min iallafall. 
Kram Jojo
3 kommentarer