Fegade jag ur?

Igår kväll tog jag mig till gymet. Kände mig lite lätt otaggad. Hade gått och väntat hela dagen på att få komma iväg så jag stod färdigklädd och med träningsväskan i högsta hugg när Effe klev innan för dörren. 
Väl på gymet upptäckte jag en helt ny värld. Det var montrar med säljare, de gav bort smoothies till höger och vänster och gymet var fullproppat med träningsivriga killar och tjejer. Jag blev skygg. Kände mig inte hemma och tänkte, hur f*n löser jag detta nu då?! Att stå mellan Biff nr 1 och Biff nr 2 och köra sina övningar, det må ni tro, det är utmaning. I alla fall för mig. Jag fegade ur, körde det jag var säker på, alltså cardio och sedan åkte jag och storhandlade. Svettig och besviken. Besviken på mig själv för att jag fegade ur. Vem bryr sig egentligen om någon annan när man är och tränar ? Gymet måste ju vara en utrav de mest egocentriska platserna jag vet. Och det är just det jag gillar. Ändå tog jag mig inte modet att stanna kvar. 
 
Jag planerade om träningen till idag istället och då möttes jag av lugn och skön stämning. Blandat folk med allt ifrån pensionärer till gymnasieungdomar. Framförallt så kände jag inte att alla blickar var riktade mot mig. Vilket de aldrig är men känslan av det infann sig igår. 
 
Ja ja, man lär sig ett och annat på vägen. 
 
En liten avslappning med stetch efter dagens pass. Så himla skönt. 
 
 
Kram Jojo
0 kommentarer