Minus och minus

Jag har kommit till en punkt i livet då jag känner att jag kan stänga av när folk ska lägga sig i det ena och det andra. Jag är så säker på att det jag gör är bra för mig så jag behöver ingen annans åsikt. Jag har insett att det har varit det största problemet för mig, att jag alltid velat vara folk till lags. Det har gjort att jag bortpioriterat mig själv många gånger om. Jag har kommit fram till att skinn på näsan och en bra självkänsla inte är samma sak. Skinn på näsan har jag alltid haft men det har bara synts utåt. Självkänslan har jag jobbat med hela livet och kommer att göra det resten av livet. Nu är jag en bra bit påväg. 
 
Med detta vill jag säga. Jag är så säker på vad jag vill och vart jag vill komma. Till att börja med så är jag så säker på valet av metod för min viktminskning. Jag blev värvad till något som heter coachfit. Började mitt nya kostupplägg 18 april och har haft en rejäl utrensning av gifter och socker. Kan säga att humöret varit som en bergochdalbana ibland. Så det har inte varit en dans på rosor. Ändå är jag så himla nöjd. Jag är mätt och jag känner att jag äter bra, naturlig mat. Inga halvfabrikat, inga sötade drycker och framför allt: INGET SOCKER! 
 
Resultatet hittills: 
 
Minus 12 kg och 14, 5 cm i midjan. Ni behöver inte fråga mig om jag är stolt! Det bästa med detta upplägg är att jag har en coach att vända mig till. Både för hjälp men också när motivationen dalar. 
 
Det är aldrig försent att börja... 
 
 
 
 
0 kommentarer